Unitate interioara Bosch Climate 6000i CL6000iU W 35 E 12000 BTU/h

Scrie o recenzie
CL6000iU W 35 E
1,028.90 Lei
(TVA inclusa)

2-3 zile lucratoare

+
Dipet
0743 224 209

Atentie: Doar unitate interioara pentru combinatii multisplit. Nu functioneaza fara unitate exterioara!

Aparat de aer conditionat Bosch Climate 6000i

Atentie: Doar unitate interioara pentru combinatii multisplit. Nu functioneaza fara unitate exterioara!


Descriere:

- Înaltă calitate și design premium, cu un nivel foarte ridicat de eficiență pentru răcire și încălzire - Caracteristici premium, cum ar fi fluxul de aer cu efect Coandă, modurile cu zone multiple și Wi-Fi integrat pentru telecomandă - Calitate excelentă a aerului, cu filtru de aer Plasmacluster și funcție de auto-curățare

Caracteristici:

- Confort prin protecție împotriva temperaturilor ridicate prin fluxul de aer cu efect Coandă și capacitatea de a controla clapetele 3D

- Asigură o zonă liniștită datorită modului silențios pentru unitatea de exterior

- Filtru de aer cu tehnologie de ultimă oră Plasmacluster și funcții de auto-curățare pentru starea de bine

Flux de aer cu efect Coandă

Fluxul de aer cu efect Coandă creează cel mai confortabil spațiu de locuit, aerul rece fiind suflat spre tavan în modul de răcire, iar aerul cald spre podea în timpul încălzirii.

Mod cu zone multiple

  Cu unitatea de interior instalată în cameră de zi, pe casa scărilor sau într-o altă locație adecvată, modul cu zone multiple poate încălzi sau răci rapid încăperile adiacente la temperatura setată.

Wi-Fi (optional)

Modelele din gama Climate 6000i si Climate 8000i pot fi conectate la aplicatia Bosch HomeCom Easy prin intermediul modulului Wi-Fi.

Filtru plasmă

Ionii Plasmacluster curăță aerul din cameră. Aerul din locuințe conține de obicei organisme invizibile, dăunătoare, cum ar fi bacteriile și virușii. Tehnologia unică Plasmacluster Ion folosește acțiunea ionilor pozitivi și negativi pentru a curăța acești contaminanți ai aerului și a crea un spațiu de locuit plăcut.

* Tehnologia Plasmacluster folosește efectul ionilor pozitivi și negativi pentru a elimina impuritățile din aer

Modul auto-curățare

Întreținere ușoară

Modul putere maximă

 Prin activarea Modului putere maximă (funcționează la fel ca funcție Turbo), este pornit automat ventilatorul la turația maximă, pentru a răcori sau încălzi camera cât mai repede posibil.

Modul ECO

 Modul ECO reduce costurile pentru energie electrică și previne supra-răcirea prin ajustarea consumului de energie. Perfect pentru momentele în care nu este necesară răcirea cu putere maximă. În modul ECO, aparatul funcționează cu un consum de energie mai mic decât în mod uzual.

Modul Auto-restart

 După o pană de curent, unitatea va reporni automat cu aceleași setări ca înainte de întreruperea alimentării electrice.

Senzor pentru prezența oamenilor

  Un senzor în infraroșu scanează camera, dacă nu există mișcare timp de 1 oră, nu este detectată prezența oamenilor și aparatul de aer condiționat activează automat modul ECO, ceea ce va reduce consumul.

Modul silențios pentru unitatea de exterior/unitatea de interior

Atunci când apăsați butonul mod Silențios pentru unitatea de exterior de pe telecomandă, nivelul de zgomot al acesteia este scăzut până la 1 dB(A). De asemenea, modul silențios pentru unitatea de interior asigură un nivel de zgomot până la 21 dB, prin reglarea turației ventilatorului (Automat-Silențios-Turație ventilator2- Turație ventilator3- Turație ventilator 4).

Baleiere 3D (flux de aer vertical și orizontal)

 Cu această funcție puteți controla cu precizie direcția clapetelor verticale și orizontale ale aparatului de aer condiționat. Elementul de ieșire direcționată a aerului se mișcă automat pentru a direcționa fluxul de aer către fiecare colț al camerei. Selectați direcția dorită a fluxului de aer pentru a vă simți confortabil.

Modul Sleep

 Funcția de oprire a temporizatorului funcționează ca mod Auto Sleep, caz în care setarea temperaturii este ajustată automat după ce este setată oprirea temporizatorului. Pentru a preveni încălzirea sau răcirea camerei, temperatura crește cu 1°C după o oră în modul de răcire, iar în modul de încălzire temperatura scade cu 3°C după o oră.

Temporizator – 24 h

 Puteți seta Timer la opțiunea de 24h. Apăsați butonul săgeată în sus ( ) sau săgeată în jos ( ) pentru a seta ora curentă. Prin menținerea apăsată a butonului săgeată în sus și săgeată în jos puteți seta ora rapid. Sau puteți seta pur și simplu opțiuni presetate de la 1 la 5 ore cu ajutorul telecomenzii. Pot fi setate cu ușurință opțiunile de oprire temporizator la 1-2-3-5 h. Aparatul se va opri automat după timpul setat.

Modul auxiliar

Dacă este necesar, puteți utiliza butonul AUX din spatele panoului frontal. Prin apăsarea butonului AUX, unitatea va începe să funcționeze în modul automat, iar turația ventilatorului și temperatura vor fi setate în modul automat. Prin apăsarea încă o dată a butonului AUX, unitatea va fi oprită. Utilizați modul Auxiliar și pentru self service.


Generale
Brand
Bosch
Caracteristici Aparate de aer conditionat
Capacitate nominala de racire [kW]
3.5
SEER
7.4
Clasa de eficienta energetica in regim de racire
A++
Capacitate nominala de incalzire [kW]
3.0
Clasa de eficienta energetica in regim de incalzire
A++
Dimensiuni unitate interioara LxlxH [mm]
289x879x230
Greutate unitate interioara [kg]
30
Agent frigorific
R32
Domeniu de functionare in regim de racire [°C]
-10...+48
Domeniu de functionare in regim de incalzire [°C]
-10...+24
Lungimea maxima a traseului frigorific [m]
15
Diferenta maxima de nivel intre unitatea interioara si exterioara [m]
10
Alimentare electrica [V/Hz/faze]
230/50/1
Find similar

Fisa tehnica (Fisa_tehnica_Climate_6000i_si_8000i.pdf, 1,703 Kb) [Descarcare]

Nu sunt recenzii

  • Pinterest
Te-ar putea interesa si...
  • Cele mai cautate
  • Populare
Livrare sigura si rapida

Livram pe tot teritoriul Romaniei

Service autorizat si Garantie

Oferim garantie si service pentru toate produsele vandute

Retur produse 14 zile

Aveti posibilitatea de returnare produs in 14 zile