Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
0 Your Cos produse

Tubulatura

Promotii
     
40 Per pagina

Tubulatura este utilizată pentru vehicularea aerului în sistemele de ventilaţie şi climatizare.

Tubulatura flexibilă reprezintă o soluţie care se adaptează oricărei configuraţii pentru tronsoanele de tubulatură. Este uşor de montat, nu necesită întreţinere, are o durată mare de utilizare şi performanţe bune de reacţie la foc. Tubulatura flexibilă izolată din aluminiu este utilizată pe fluxul de introducere a aerului tratat în încăpere, prevenind formarea condensului datorat diferenţei de temperatură dintre aerul introdus şi aerul din spaţiile traversate de tronsoanele respective, în timp ce tubulatura neizolată este utilizată pentru evacuarea aerului viciat.

Tubulatura rigidă tip spiro poate fi utilizată pentru introducerea şi evacuarea aerului şi poate fi montată atât în interiorul cât şi în exteriorul clădirii. Pierderile de presiune la trecerea aerului prin tubulatură sunt mai mici decât prin tubulatura flexibilă, permiţând alegerea unui ventilator cu presiune disponibilă mai scăzută şi cu motor de putere mai mică, micşorându-se astfel costul investiţiei şi realizându-se economii de energie. Piesele speciale cum ar fi coturile, reducţiile, ramificaţiile tip „T" şi „Y" permit realizarea de configuraţii complexe ale tubulaturii de ventilaţie şi climatizare, pentru fiecare proiect în parte.