Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
0 Your Cos produse

Aeroterme

Promotii
     
40 Per pagina

Aerotermele produse de firmele Frico şi Veab din Suedia sunt compacte, silenţioase şi sunt proiectate pentru o durată mare de viaţă. Sunt disponibile atât în varianta cu încălzire electrică, cât şi cu apă caldă.

Aerotermele portabile oferă rapid o căldură plăcută fără necesitatea încălzirii întregului spaţiu, ducând la importante economii de energie. Cu puteri între 2 kW şi 30 kW, aceste aeroterme electrice sunt compacte şi uşor de mutat în zona în care este nevoie de încălzire. De asemenea, carcasa este special proiectată pentru o rezistenţă bună la lovituri şi vibraţii.

Aerotermele pentru montare pe perete sunt livrate cu suporţi de montaj care oferă o anumită înclinare pentru distribuirea uniformă a fluxului de aer sau permit direcţionarea căldurii în jos sau lateral. Instalarea simplă şi întreţinerea minimă reduc costurile şi riscul de avarii. Aerotermele cu apă caldă SWH sunt cele mai silenţioase aeroterme produse de firma Frico şi pot fi utilizate în spaţii cu cerinţe de nivel scăzut de zgomot. Sistemul de control inteligent SIRe poate fi personalizat în funcţie de fiecare aplicaţie, oferind un control cu funcţionalitate extinsă, pentru optimizarea nivelului de zgomot şi menţinerea nivelului de confort cu reduceri importante ale consumului de energie electrică.

O categorie aparte o reprezintă aerotermele Elektra, special create pentru a fi utilizate în medii solicitante: medii corozive, zone cu potenţial de incendiu, pentru încăperi care necesită temperaturi ridicate, la bordul navelor şi platformelor marine.

O gamă completă de accesorii fac aerotermele Frico şi Veab potrivite pentru orice aplicaţie.
Filtre
Brand
Tipul aerotermei
Putere [kW]
    Mai mult
Tensiune [V]
    Mai mult
Nivel de zgomot [dB(A)]
    Mai mult