Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
0 Your Cos produse

Baterii de incalzire

Promotii
     
40 Per pagina

Bateriile de încălzire sunt elemente proiectate pentru încălzirea aerului proaspăt introdus în încăpere de sistemele de ventilaţie. De asemenea, bateriile de încălzire pot fi utilizate ca parte componentă a unei centrale de tratare a aerului sau pentru preîncălzirea aerului proaspăt introdus cu un recuperator de căldură.

Firma noastră vă propune o gamă completă de baterii de încălzire electrice şi cu apă caldă, cât şi baterii ce funcţionează cu apă răcită, pentru montare orizontală sau verticală, pe tubulaturi de ventilaţie circulare sau rectangulare, produse de firmele Veab Suedia şi Salda Lituania.

Pentru a controla temperatura aerului introdus sau a aerului din încăpere, bateriile de încălzire trebuie prevăzute cu regulator de încălzire, senzori, vane şi servomotoare. Bateriile cu funcţionare pe agent termic trebuie de asemenea prevăzute cu termostat pentru protecţie la îngheţ.