Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
0 Your Cos produse

Filtrare

Promotii
     
40 Per pagina

Aerul din interiorul locuinţelor poate fi poluat de diverse substanţe nocive, care ne pot afecta sănătatea, cum ar fi fumul de ţigară, gazele de eşapament, mucegaiul, substanţe alergene şi chiar viruşi şi bacterii. De asemenea, în diverse procese de producţie se degajă praf, diferite substanţe sau mirosuri neplăcute. De aceea, practic fiecare instalaţie de ventilaţie ar trebui prevăzută cu un filtru, care să reţină substanţele nocive pentru organism din aerul pe care îl respirăm.

Sălile de operaţii, fabricile de medicamente, laboratoarele, camerele de servere sau fabricile din industria electronică au nevoie de un aer de o puritate specială iar instalaţiile de ventilaţie şi climatizare pentru acestea trebuie prevăzute cu filtre de înaltă eficienţă. Hotele restaurantelor necesită şi ele filtre speciale pentru absorbţia vaporilor de ulei şi a mirosurilor din aerul evacuat.

eKlimag vă pune la dispoziţie o gamă mare de filtre pentru toate aceste aplicaţii, de la role de material filtrant pentru filtrarea grosieră, la filtre plane si cu saci pentru particule fine – utilizate atât ca unică treaptă de filtrare cât şi ca prefiltrare pentru filtre de înaltă eficienţă, filtre absolute HEPA, cartuşe filtrante cu carbon activ, filtre metalice pentru medii cu atmosferă agresivă, antiscântei.

Filtre
Brand