Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
0 Your Cos produse

Perdele de aer

Promotii
     
40 Per pagina

Perdelele de aer creează o barieră între aerul climatizat sau încălzit dintr-o incintă şi mediul exterior. Prin montarea unei perdele de aer se evită pierderile de aer cald sau rece la deschiderea uşii şi este împiedicată pătrunderea aerului exterior, a prafului, insectelor şi mirosurilor neplăcute în magazine, restaurante, prin geamurile de ghişee. În acelaşi timp se realizează importante economii de energie pentru menţinerea climatului interior, perdeaua de aer împiedicând pătrunderea aerului exterior în clădire, care ulterior ar trebui încălzit sau răcit.

Perdelele de aer Frico din Suedia sunt optimizate pentru a obţine o barieră de aer eficientă, permiţând în acelaşi timp accesul uşor şi confortabil al persoanelor în clădire. Datorită tehnologiei Thermozone, perdelele de aer Frico pot lucra la debite de aer care eficientizează efectul de perdea de aer şi, datorită formei speciale a deflectoarelor, distribuţia aerului se face la viteze care nu creează disconfort persoanelor iar turbulenţele sunt reduse semnificativ.

Perdelele de aer Frico pentru spaţiile comerciale au un design clasic şi elegant şi pot fi prevăzute cu sistem de control inteligent, care optimizează automat funcţionarea acestora. Modelele pentru înălţimi de instalare recomandate de 3,5 si 4,2 m pot fi montate orizontal sau vertical, în funcţie de arhitectura spaţiului deservit. Nivelul scăzut de zgomot şi inalta performanţă, fac din perdelele Frico din Suedia alegerea perfectă pentru un spaţiu comercial modern.
Filtre
Brand
Tipul perdelei de aer
Tensiune [V]
    Mai mult
Lungime
    Mai mult
Montaj