Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
0 Your Cos produse

Purificator de aer, AC 16EHCI, Tesy, cu 6 nivele de filtrare a aerului, 52 W

 Purificator de aer, AC 16EHCI, Tesy, cu 6 nivele de filtrare a aerului, 52 W, fig. 1

Clic pentru a mari imaginea

Pret vechi: 685.50 Lei
644.50 Lei
(TVA inclusa) Reducere: 41.00 Lei

Disponibilitate: in stoc

Dipet
+
Compare
AC 16EHCI

Promotia de transport gratuit e valabila la comenzile de peste 1000 de lei doar pentru comenzi din localitatile cu sedii Fan Courier!

Pentru celelalte localitati, costul de transport va fi comunicat la confirmarea comenzii!

Purificator de aer, AC 16EHCI,  Tesy, 6 nivele de filtrare a aerului, 52 W

Vă recomandăm să utilizaţi purificatorul de aer pentru 24 de ore pe zi, deoarece aerul din interior poate fi rapid contaminat de activităţile sau obiectele aflate în camera, precum şi prin infiltrarea aerul din exterior. Purificatoarele de aer portabile sunt mult mai eficiente in încăperile in care toate uşile si ferestrele sunt închise. 


Aerul care este purificat intră prin deschiderile special concepute pe panoul frontal şi apoi iese prin grila de protecţie care este proiectată in anumite forme, în scopul de a reduce zgomotul emis de aparat. Acest lucru permite dispozitivului să fie utilizat în mod continuu 24 de ore pe zi, chiar şi în dormitoare avand un nivel de zgomot redus.


 

 1. Pre-filter – pre-filtru de carbon activat
 2. HEPA filter – Filtru HEPA
 3. VOC filter - Filtru carbon activ granulat
 4. TiO2 mesh – Filtru fotocatalitic
 5. UV lamps – lămpi UV
 6. Ionizer – Ionizator 
 • Pre-filtru: Filtru preliminar din carbon active care  reduce mirosurile din procesele de gatire, fumul de ţigăra sau mirosurile animalelor de companie. Filtrul reţine particule grosiere de praf, puful de pe haine sau  fire de par care provin de la animelele de companie .
 • HEPA filter: filtrul HEPA serveşte pentru a reţine particule, cum ar fi praf, polen, spori de mucegai şi alte tipuri de bacterii cu dimensiuni mai mari de 0,3 microni (μm). Filtrul utilizat are o eficienta de 99,97%.
 • VOC filter: Filtru carbon activ granulat are o absorbţie foarte mare împotriva mirosurilor, gazelor şi fumului de tutun.
 • TiO2: Filtrul fotocatalitic reduce poluanţii organici, cum ar fi benzenul (C6H6) şi amoniacul (NH3). Acesta de asemenea, dezactivează, bacteriile si viruşii care au trecut prin filtrele anterioare şi care nu au fost capturate din cauza dimensiunilor sale.
 • Lampile UV: lămpile cu raze ultraviolete UV distrug eficient celulele microorganismelor, inclusiv microbi, virusuri, bacterii şi ciuperci, care nu au fost reţinute din cauza dimensiunilor lor în filtrele anterioare.
 • Ionizarea: Ionizatorul dispersează ioni negativi în camera pentru a îmbunătăţi procesul de curăţare, şi în acelaşi timp reîmprospătează aerul. 

 


Generale

Brand:
Tesy

Caracteristici Purificatoare de aer [mp]

Tip filtru:
Carbon HEPA
Recomandat pentru incaperi pana la [mp]:
18 m²
Putere nominală [W]:
52
Tip panou de comanda:
digital
Nivel zgomot [dB]:
50
Inaltime [m]:
0.23
Latime [m]:
0.37
Lungime [m]:
0.43
Masa [kg]:
4

Fisa tehnica (Fisa_tehnica.pdf, 980 Kb) [Descarcare]

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Livrare sigura si rapida

Livram pe tot teritoriul Romaniei

Service autorizat si Garantie

Oferim garantie si service pentru toate produsele vandute

Retur produse 14 zile

Aveti posibilitatea de returnare produs in 14 zile