Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
0 Your Cos produse

Panouri radiante

Promotii
     
40 Per pagina
326.50 Lei 466.50 Lei Reducere: 140.00 Lei

Spre deosebire de corpurile de încălzire tradiţionale care încălzesc aerul, panourile radiante încălzesc persoanele şi obiectele aflate în raza lor de acţiune. Suprafeţele sunt încălzite, radiind la rândul lor căldură în aerul din încăpere. Fără componente aflate în mişcare, panourile radiante oferă o încălzire eficientă, silenţioasă şi, mai ales, sănătoasă, limitând răspândirea prafului, bacteriilor şi mirosurilor neplăcute.

Panourile radiante lungi şi înguste se montează deasupra ferestrelor şi oferă protecţie împotriva curenţilor de aer rece, infiltrat prin rosturile ferestrelor. Panourile radiante tip casetă pentru încastrare în plafonul fals sau montare aparentă pe tavan sunt ideale pentru birouri şi spaţtii comerciale, integrându-se perfect în încăperi cu anumite cerinţe estetice. Cu o temperatură scăzută a elementului de încălzire, acestea pot fi montate in camere cu tavane joase.

Panourile radiante industriale, cu design solid, pot fi utilizate în spaţii industriale cu tavane înalte, putând asigura atât încălzirea întregului spaţiu printr-o poziţionare uniformă pe tavan, cât şi o încălzire zonală a unui spaţiu de lucru, prin montarea pe perete în imediata apropiere a acestuia. Panourile radiante cu element de încălzire cu halogen pot fi montate până la înălţimi de 10 metri în hale industriale şi depozite asigurând o distribuţie uniformă a căldurii, datorită reflectoarelor din material lucios.

Panourile radiante cu infraroşu de exterior constituie alegerea perfectă pentru spaţiile în aer liber, pe terasele restaurantelor sau în balcoane. Acestea asigură o încălzire intensă, confortabilă, prelungind sezonul de vară. Instalarea este simplă şi flexibilă, echipamentele necesitând o întreţinere minimă. Oamenii şi obiectele sunt încălzite dar nu şi aerul din jur, ceea ce face încălzirea cu panouri radiante foarte eficientă în aer liber.

O gamă completă de accesorii de control - termostate, temporizatoare, comutatoare pentru treptele de putere, senzori de prezenţă, asigură o funcţionare economică cu păstrarea confortului persoanelor, în timp ce accesoriile pentru montarea pe tavan, perete, pe stâlpi, suspendate de plafon, asigură direcţionarea căldurii fie concentrată şi intensă într-o anumită zonă, fie pentru o distribuţie a acesteia pe o suprafaţă mai largă, în funcţie de necesităţi.