Termeni si conditii

DOCUMENTE CONTRACTUALE

1.1. In momentul in care Clientul, inregistreaza o comanda pe site, acesta va fi de acord cu forma in care va comunica Vanzatorul cu el ( e-mail sau telefonic).

1.2. Dupa ce Clientul face o comanda pe site, acesta primeste o notificare, care are rolul de informare si nu reprezinta acceptarea acesteia. Notificarea se face telefonic sau pe e-mail.

1.3. In cazul unor motive intemeiate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor sau al Serviciilor din comanda, iar Clientul va fi anuntat la adresa de e-mail sau numarul de telefon, pus la dispozitie in momentul efectuarii comenzii. Daca se modifica cantitatea bunurilor de catre Vanzator, acesta ii va returna suma achitata Clientului.

1.4. Contractul dintre Vanzator si Client se considera incheiat, in momentul in care Clientul primeste prin e-mail sau SMS notificare de expediere a comenzii.

1.5. Informatiile si documentele puse la dispozitie de catre Vanzator pe site stau la baza contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator pentru produsele achizitionate.

POLITICA DE VANZARE ONLINE

2.1. Orice Client are posibilitatea de a efectua o comanda. Eklimag.ro. Din motive intemeiate Eklimag.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului, in vederea efectuarii unei comenzi, in cazul in care se considera ca actiunile Clientului ar putea prejudicia intr-un fel site-ul. In acest caz, Clientul se poate adresa Departamentului de Relatii Clienti al magazinului Eklimag.ro, pentru a fi informat in ceea ce priveste motivele care au determinat aplicarea masurilor mai sus mentionate.

2.2. Se poate comunica cu Clientul atat in mod direct, la telefon, cat si la adresele mentionate in cadrul sectiunii Contact, din site. Informatiile sunt gestionate intr-un mod liber de catre Vanzator si acesta nu este nevoit sa se justifice.

2.3. Eklimag.ro isi rezerva dreptul de a cere Clientilor sa sa introduca manual codurile de validare captcha, pentru a proteja informatia din cadrul Site-ului.

2.4. Eklimag.ro poate publica pe site informatii despre Produse, Servicii si Promotii intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

2.5. Tarifele Produselor si Serviciilor prezente pe site sunt exprimate in RON si includ T.V.A.

2.6. Pretul Bunurilor electronice afisate pe site includ Taxa de timbru verde in conditiile prevazute de lege.

2.7. In cazul in care Clientul alege sa faca plati online, Vanzatorul nu poate fi facut responsabil pentru niciun cost suplimentar suportat de catre acesta, in cazul in care moneda de emitere este diferita de RON, in momentul in care se aplica conversia valutara. Responsabilitatea pentru acesta o poarta numai Clientul.

2.8. Informatiile folosite pentru descrierea Produselor si a Serviciilor disponibile pe site (imagini statice sau dinamice ) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Eklimag.ro, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

2.9. Dupa 14 zile de la cumpararea unui Produs sau a unui Serviciu, Clientului i se va solicita sa scrie un Review legat de Produsul sau Serviciul achizitionat. Aceasta solicitare ii va fi transmisa pe e-mail Clientului. In acest mod, Clientul informeaza posibilii Cumparatori, Utilizatori si se implica si in dezvoltarea de servicii noi si in descrierea detaliata a Produselor.

3. SUBCONTRACTAREA

3.1. Vanzatorul Eklimag.ro poate subcontracta o terta parte pentru Servicii ce se refera la onorarea comenzii, in prealabil cu informarea Clientului, nefiind necesar acordul acestuia. Eklimag.ro va fi intotdeauna responsabil fata de Client pentru obligatiile contractuale.

4. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA

4.1. Sunt in proprietate exclusiva Eklimag.ro continutul, impreuna cu logo-urile, simbolurile comerciale, imaginile dinamice, statice, reprezentarile stilizate, textele multimedia, site-ului revenindu-i toate drepturile obtinute in mod direct si indirect prin licente de publicare sau prin licente de utilizare.

4.2. Clientului nu ii este permis sa copieze, sa distribuie sau sa publice continutul de pe site-ul Eklimag.ro. De asemenea ii este interzis sa modifice, sa schimbe, sa utilizeze sau sa expuna textul original de pe Eklimag.ro. In cazul in care are acordul scris al administratorului site-ului Eklimag.ro, Clientul poate realiza afisarea continutului, modificarea sau reproducerea acestuia.

4.3. Modificarea sau reproducerea oricarui continut la care Clientul poate avea acces, in cazul in care nu este insotit de un acord de utilizare valid incheiat intre Eklimag.ro si acesta, fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea site-ului se pedepseste conform legilor in vigoare.

4.4. Clientul are dreptul sa descarce o singura copie a informatiilor din acest site, numai pentru uz personal, necomercial. Acesta nu are dreptul sa copieze, sa transmita, sa utilizeze, sa distribuie, sa modifice materialele care se afla sub incidenta drepturilor de autor din acest site.

5.INREGISTRAREA SI CONFIRMAREA UNEI COMENZI

5.1. In momentul in care Clientul lanseaza o comanda (telefonic sau electronic) prin intermediul magazinului online este de acord cu forma de comunicare prin care Vanzatorul Eklimag isi desfasoara actiunile.

O comanda cuprinde urmatoarele:

- bunuri sau servicii care se regasesc in oferta marketplace-ului;

- detalii despre modalitatile de plata, de facturare, de livrare plus alte mentiuni speciale;

- specificatiile clientului.

5.2. Lansarea comenzii de catre Client, indiferent de modalitate (telefonic sau electronic), nu reprezinta si confirmarea comenzii. Toate etapele presupun urmatoarele:

- inregistrarea unei comenzi: fiecare comanda inregistrata are un numar unic automat.

- comanda este preluata de un agent de vanzari, in ordinea intrarii acestora pe site, in limita programului de lucru care apare in cadrul Sectiunii Contact (program Departament de Vanzari);

- comanda se confirma catre Client dupa ce este verificat stocul produselor. Aceasta confirmare se face numai de catre un agent de vanzari, telefonic sau electronic prin e-mail.

- livrarea se face dupa ce a fost verificata comanda, stocul produselor si s-au stabilit detaliile de livrare de catre Agentul de vanzari impreuna cu Clientul.

- Produsele care se afla in cadrul ofertei magazinului online Eklimag.ro se vand numai in baza comenzilor.

- La procesarea comenzii se vor urmari pasii mentionati mai sus in cadrul Departamentului de Vanzari. In cazul in care cineva adauga produse in cos, dar nu confirma comanda, produsele nu vor fi rezervate.

- Comenzile vor fi onorate in ordine cronologica inregistrarii lor in baza de date.

6. PREȚUL ȘI STOCUL PRODUSELOR

6.1. Preturile si stocul produselor se vor actualiza la un interval de 24 de ore pana la 5 zile.

6.2. Daca sunt produse care se aduc pe comanda speciala, Clientul trebuie sa achite un avans de minim 40% din valoarea produsului.

6.3. Daca se intampla ca preturile produselor sa fie afisate gresit, din diverse motive, eroare a server-ului, introducere gresita in baza de date, Administratorul Eklimag.ro isi aloca dreptul de a anula comenzile ce contin acele produse si de a anunta clientii in cel mai scurt timp de eroarea aparuta.

6.4. Stocul produselor comercializate de Eklimag.ro este mentionat astfel:

- stocul produselor de pe site-ul Eklimag.ro afiseaza in mod direct numarul de bucati;

- in functie de intrarea comenzilor, acestea vor fi onorate cronologic,

- stocurile sunt actualizate de catre Vendor