Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
0 Your Cos produse

Radiatoare

Promotii
     
40 Per pagina

Radiatoarele reprezintă atât corpurile clasice de încălzire pe care le găsim în fiecare locuinţă, cât poate reprezenta şi un element care să contribuie la estetica încăperii. Radiatoarele Purmo disponibile în diferite forme, dimensiuni şi culori oferă un design elegant şi elemente de încălzire de calitate, brandul fiind recunoscut de mulţi ani pe piaţa din România.

De la radiatoarele clasice tip panou, la radiatoarele decorative pentru camere deosebite şi la radiatoarele de baie, eKlimag vă oferă o gamă completă de corpuri de încălzire, pentru fiecare proiect în parte. Cu un raport bun preţ – calitate şi standarde de producţie care scot în evidenţă firma Purmo în faţa concurenţei, vă oferim o soluţie de încălzire modernă şi complexă pentru asigurarea unei temperaturi optime pe toată durata anului, în orice interior.

Filtre
Brand