Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
0 Your Cos produse

VIZIUNE ŞI MISIUNE

Viziune: Ne dorim să devenim prima alegere a clientului în materie de echipamente HVAC rezidenţiale şi industriale. Oferim produse, sfaturi şi soluţii clienţilor nostri (clienţii finali), pentru a-i ajuta să facă alegerile care răspund nevoilor lor. În acelaşi timp, ne-am propus să devenim prima alegere a partenerilor noştri (clientii PFA/SRL): distribuitori locali, instalatori, meşteri, companii de construcţii etc., acordându-le sprijinul logistic şi operaţional, la preţuri competitive.

Misiune: Misiunea noastră este câştigarea încrederii clienţilor în produsele pe care le comercializăm, atât pentru domeniul rezidenţial, cât şi cel comercial şi industrial. Ne-am pregătit să fim mai mult decât un marketplace online, de unde clienţii îşi pot procura produse şi servicii, vrem să fim "Soluţia eficientă pe care o caută clienţii noştri!".

VALORI MARKETPLACE

Profesionalism echipa eKlimag se bazeaza pe o atitudine responsabila si eficienta fata de clientii companiei si colaboratorii sai.

Atenţia pentru client compania găseşte cele mai bune soluţii pentru a răspunde nevoii clienţilor, care doresc să beneficieze de serviciile şi soluţiile angajaţilor.

Eficienţămarketplace-ul promovează o atitudine corectă faţă de client, oferindu-le informaţii pentru a lua deciziile, respectându-le timpul şi preferinţele personale.

Pro-activitate eKlimag.ro este prezentă pe toate canalale de Social Media.

Corectitudine – compania noastră se bazează pe corectitudine în negocieri, în îndeplinirea obligaţiilor contractuale şi în respectarea tuturor angajamentelor asumate.

Încredere – societatea noastră este un partener de afaceri de încredere, trăsătură esenţială pentru realizarea optimă a transferului de produse şi servicii. Respectarea contractelor şi a înţelegerilor încheiate este o condiţie indispensabilă pentru o relaţie durabilă de afaceri şi pentru buna desfăşurare a tranzacţiilor curente între cele două părţi.

Calitate – preocuparea noastră permanentă este de a furniza clienţilor bunuri şi servicii de calitate ridicată, la preţuri accesibile.