Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
0 Your Cos produse

Aparate de aer conditionat

Promotii
     
40 Per pagina

Brandul Mitsubishi Electric s-a remarcat pe piaţa de aparate de aer condiţionat din România prin design elegant şi tehnologie avansată. Aparatele de climatizare Mitsubishi sunt silenţioase, eficiente din punct de vedere energetic şi de înaltă performanţă, asigurând un grad înalt de confort.

Cele mai întâlnite aparate de climatizare sunt de tip split, compuse dintr-o unitate interioară şi o unitate exterioară. Unităţile interioare pot fi: de perete, tip consolă, casete cu refulare pe 4 direcţii, pentru racordare la tubulatură, casete cu refulare pe o direcţie pentru montare aparentă la plafon, aparate pentru montare pe pardoseală şi unităţi tip coloană. Aparatele de climatizare Mitsubishi Electric utilizează tehnologia inverter pentru o funcţionare economică, având un raport preţ/calitate foarte bun.

Un avantaj al aparatelor de aer condiţionat Mitsubishi Electric este uşurinţa cu care ajung la temperatura dorită, având o capacitate de răcire între 9000 şi 24000 BTU/h.

Preţul aerului condiţionat diferă în funcţie de brand, performanţe, funcţii suplimentare, clasa de eficienţă energetică, domeniu de funcţionare.

Aparatele de aer condiţionat Mitsubishi Electric sunt ideale pentru birouri, săli de clasă, magazine, locuinţe, datorită design-ului clasic, care le permite să se integreze în orice interior.