Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
0 Your Cos produse

Termostat in 2 trepte cu capilar KRT2800 pentru aerotermele Panther 6-15, Frico Suedia

 Termostat in 2 trepte cu capilar KRT2800 pentru aerotermele Panther 6-15, Frico Suedia, fig. 1

Clic pentru a mari imaginea

725.90 Lei
(TVA inclusa)

Disponibilitate: cu precomanda

Dipet
+
Compare
KRT2800

Utilizare:

Termostatele Frico ajuta la creerea confortului si la economisirea energiei in cladirile publice si comerciale, precum si in mediile casnice. Acestea controleaza incalzirea electrica si cu apa calda, pompele de caldura, convectoarele si radiatoarele electrice si aerul conditionat. De asemenea sunt utilizate pentru panourile radiante, aeroterme si perdele de aer.

Confort:

Termostatele noastre de precizie creeaza o temperatura constanta si un climat interior placut. Termostatele controlate de procesor ofera, de asemenea, numeroase functii in acelasi termostat. Un mare avantaj il constituie posibilitatea de a controla in acelasi timp incalzirea in incapere si incalzirea in pardoseala. Prin limitarea temperaturii (minime/maxime) a incalzirii in pardoseala, se obtine o temperatura placuta pe podea, indiferent de anotimp sau de temperatura din incapere.

Functionare:

Termostatele pot fi utilizate pentru a controla fie sistemele lente cum ar fi incalzirea prin pardoseala fie sistemele de incalzire rapida cum ar fi radiatoarele/convectoarele electrice. Controlul corect ofera o viata mai lunga sistemului de incalzire si scade consumul de energie.

Termostatele de precizie asigura o incalzire economica. Cu ajutorul functiilor de economisire de energie si de programare saptamanala, pot fi selectate temperaturi mai scazute, de exemplu pe timpul noptii, pentru economii suplimentare.

Design:

Cu un design clasic si discret, termostatele Frico pot fi montate in orice spatiu.

Caracteristici Aeroterme

H*W*D [mm]:
165*57*60
Clasa de protectie :
IP55
Intensitate maxima [A]:
16/10 230/400V~
Gama setari [°C]:
0-40

Fisa tehnica KRT2800 (Prospect_KRT2800.pdf, 214 Kb) [Descarcare]

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Livrare sigura si rapida

Livram pe tot teritoriul Romaniei

Service autorizat si Garantie

Oferim garantie si service pentru toate produsele vandute

Retur produse 14 zile

Aveti posibilitatea de returnare produs in 14 zile