Purificator de aer PURI - 50 , Sodeca, Spania

Scrie o recenzie
PURI-50
1,523.50 Lei
(TVA inclusa)

Cu precomanda

+
Dipet
0743 224 209

Purificator de aer  pentru locuinte si spatii comerciale

Aerul din spatiul interior, unde ne petrecem cel mai mult timp din viață, este foarte important pentru sanatate.Deși există numeroși poluanți,  aerisirea spațiilor se intâmplă mai rar decât ar trebui.

 

Purificatoarele de aer PURI 50 pentru  interior sunt un mare avantaj pentru sănătate, deoarece elimină particulele de praf, acarienii și o multitudine de bacterii și 

microorganisme dăunătoare oamenilor, mirosurile neplăcute, reducerea afecțiunilor respiratorii precum astmul și alergiile de toate tipurile.

În zilele noastre, având un purificator de aer eficient și silențios acasă, precum și la birou și în spațiile publice, este esențial pentru a ne asigura că respiram

 aer de calitate, lipsit de microorganisme dăunătoare sănătății.


Designul cilindric al purificatorului PURI-50 permite extragerea aerului in incaperi de pana la 50 mp, cu mare eficiență și performanță de filtrare.Puterea de filtrare excelentă datorită unui tip de filtru tambur cu trei etape de filtrare. Prima etapă captează particule mari de PM10 precum praful, fibrele și scame.

A doua etapă captează particule între dimensiunile PM0.3 și PM2.5, cum ar fi polenul și spori. A treia etapă elimină mirosurile generate de tutun, gătit și animale de companie.


Purificatoarele de aer au fost testate de un laborator independent si elimina in 10 - 30 minute de functionare virusul Mengovirus, care este din aceeasi familie cu SARS-CoV-2: 


Caracteristici:

  • Panoul de comanda  digital - în modul automat, monitorizează continuu calitatea aerului și concentrația particulelor din aer
  • Led cu ultraviolete - antibacterial
  • Trei nivele de filtrare
  • Motor de înaltă performanță cu tehnologie E.C.
  • Filtre tip HEPA H13 cu o eficiență de filtrare de 99,95%Generale
Brand
Sodeca
Caracteristici Purificatoare de aer [mp]
Debit maxim de aer [m³/h]
400
Tip filtru
HEPA 13
Recomandat pentru incaperi pana la [mp]
50mp
Putere nominală [W]
50
Tip panou de comanda
Digital
Nivel zgomot [dB]
<56
Inaltime [m]
0.562
Latime [m]
0.303
Lungime [m]
0.27
Masa [kg]
4.8
Alimentare electrica [V]
100-240
Find similar

Fisa tehnica (Unitate_portabila_purificare_aer__PURI__004_.pdf, 1,987 Kb) [Descarcare]

5 out of 5
Reviews: 2
5 stars
100%
4 stars
0%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 star
0%
Corina Mendea
Comentariu
Am achizitionat purificatorul PURI in luna februarie si suntem foarte multumiti de el. Aparatul este puternic, purifica aerul in doar cateva minute, absoarbe si mirosurile neplacute iar senzorul de calitate a aerului sesizeaza cele mai mici diferente chiar si la distanta, adaptand singur treapta de functionare. Putem in sfarsit sa tinem ferestrele inchise cand afara e frig sau cand folosim aerul conditionat. Pe cele 2 trepte mai mici de putere este foarte silentios. In plus, filtrul HEPA absoarbe virusii si bacteriile si ne simtim in siguranta, mai ales in aceasta perioada. Am vazut si alte marci care, de exemplu, pot fi controlate la distanta de pe aplicatii instalate pe telefon, insa ne-am gandit ca aceasta functie nu este necesara, pentru ca de fapt il folosim cand suntem acasa, nu are rost sa purificam aerul dintr-o casa goala. Asa ca am decis sa luam un aparat mai puternic si usor de folosit. Il recomandam!
Radu Viorica
Comentariu
Am achizitionat purificatorul si sunt foarte multumita de performanta produsului, elimina mirosurile si fumul de tigara, consuma foarte putina energie. Este foarte util intr-un birou, pentru ca elimina virusurile si bacteriile si aerul este curat
  • Pinterest
Te-ar putea interesa si...
  • Cele mai cautate
  • Populare