Convector electric Electrolux ECH/AT-2001 3AI-W MG EEC

Scrie o recenzie
ECH/AT-2001 3AI-W MG EEC
1,376.50 Lei
(TVA inclusa)

In stock

+
Dipet
0743 224 209

Acoperirea originală cu material textil ignifug Space Suit distribuie căldura mai uniform pe panoul frontal și este ușor de curățat de murdărie. Învelișul din material textil și formele netede vor ajuta la încadrarea armonioasă a dispozitivului în interioare în stiluri moderne, neoclasice și scandinave.

Modulul de încălzire este echipat cu un element modern de încălzire Hedgehog, care atinge temperatura de funcționare cu 20% mai repede și are o dimensiune super compactă datorită zonei crescute de transfer de căldură. Elementul și temperatura carcasei cu 15% mai mici asigură o căldură moale și confortabilă. Elementul de încălzire Hedgehog are o durată de viață de 25 de ani!

Grila mărită de admisie a aerului, camera de convecție perfectă, Flowscreen și tehnologia Intake PRO creează un flux de convecție perfect.

Aparatul este echipat cu o unitate de control invertor digital INVERTER, care consumă de 3 ori mai puțină energie electrică, ceea ce este confirmat de testele de laborator TUV NORD*.

Tehnologia patentată este prezentată în blocul digital INVERTER. Acest circuit inovator de alimentare a dispozitivului modifică fără probleme puterea elementului de încălzire în funcție de diferența dintre temperatura reală și temperatura setată în cameră. Dacă este necesar, convectorul aduce rapid temperatura la valoarea setată de utilizator. După - funcționează doar pentru a-l menține, reducând consumul de energie. Convectoarele convenționale funcționează întotdeauna la capacitate maximă.

Convectorul este echipat cu suporturi și șasiu incluse.

* în comparație cu un modul de încălzire de aceeași capacitate cu o unitate de comandă mecanică.

Putere nominală [W]
2000
Tensiune [V]
230
Regulator al temperaturii
electronic
Inălţime [m]
0.8
Suprafață încălzită
24-32 m²
Lăţime [m]
0.11
Lungime [m]
0.42
Clasa de protectie
IP24
Masa [kg]
4
Suprafata incalzita [m2]
30
Generale
Brand
Electrolux
Find similar

Fisa tehnica (electrolux_convector_ech_at_eec_4l__1_.pdf, 1,492 Kb) [Descarcare]

Nu sunt recenzii

  • Pinterest
Te-ar putea interesa si...
  • Cele mai cautate
  • Populare
Livrare sigura si rapida

Livram pe tot teritoriul Romaniei

Service autorizat si Garantie

Oferim garantie si service pentru toate produsele vandute

Retur produse 14 zile

Aveti posibilitatea de returnare produs in 14 zile