Boiler electric BiLight SLIM 50, GCV 503820 B11 TSR, Tesy, 50L, 2000W

Scrie o recenzie
GCV 503820 B11 TSR
674.50 Lei
(TVA inclusa)

Cu precomanda

+
Dipet
0743 224 209

Promotia de transport gratuit e valabila la comenzile de peste 1000 de lei doar pentru comenzi din localitatile cu sedii Fan Courier!

Pentru celelalte localitati, costul de transport va fi comunicat la confirmarea comenzii!

Seria BiLight de la Tesy

 

Boilerele din seria BiLight de la Tesy au fost dezvoltate in conformitate cu cele mai inalte standarde europene de siguranta si cerinte de calitate. Tehnologia moderna de acoperire cu sticla ceramica a rezervorului de apa garanteaza o protectie fiabila la coroziune si un grad ridicat de puritate a apei, garantand o durata mare de viata a rezervorului de apa fara a modifica compozitia fizica, chimica si biologica a acesteia.

Utilizand materiale de inalta calitate si tehnologii inovatoare, gama de boilere BiLight de la Tesy asigura o productie constanta de apa calda menajera, cu un consum redus de energie electrica. Datorita designului sau elegant, Tesy BiLight se incadreaza perfect in orice interior.

Caracteristicile produsului:

 

Efectul de PISTON - Boilerele BiLight de la Tesy sunt echipate cu un nou tip de duza pentru apă rece. Designul sau unic faciliteaza amestecarea rapida a apei din interiorul rezervorului. Apa rece introdusa ramane pe fundul rezervorului si impinge usor apa fierbinte in partea de sus, creand efectul de PISTON, ceea ce asigura o cantitate cu pana la 15% mai mare de apa calda.

Comutatorul BiLight - Comutatorul de alimentare BiLight are doua moduri de functionare, indicate prin schimbarea culorii indicatorului luminos. Culoarea rosie indica incalzirea apei iar schimbarea in albastru arata ca a fost atinsa temperatura setata iar apa este gata de folosire.  

Eficienta energetica sporita - Boilerele BiLight de la Tesy  au o eficienta  energetica mai mare, obtinută prin eliminarea puntii termice dintre rezervor si consola de montare.

            Termostat usor accesibil - Boilerele au in componenta lor un termostat ușor de utilizat, cu control de precizie a temperaturii apei, precum și a căldurii. Termostatul dispune si de protectie la supratensiune electrica, prin izolatia de inalta eficienta realizata din poliuretan extrudat. Treptele de setare a temperaturii sunt marcate in relief, pentru a oferi o utlizare usoara persoanelor cu deficiente de vedere. 

Elementul de incalzire – este fiabil si in conformitate cu standardele europene de calitate.

Elementul de incalzire – este fiabil si in conformitate cu standardele europene de calitate.

Elementul de incalzire – este fiabil si in conformitate cu standardele europene de calitate.

Elementul de incalzire – este fiabil si in conformitate cu standardele europene de calitate.

Functie de protectie impotriva inghetului - Boilerele BiLight de la Tesy sunt prevazute cu o functie de protectie impotriva inghetului.

Izolatie cu densitate mareBoilerele de la Tesy au o grosime a izolatiei de 18 mm, ceea ce micsoreaza considerabil pierderile de caldura si conduce la economii importante de energie electrica.


Generale
Brand
Tesy
Caracteristici Boilere
Tip Constructiv
Boiler electric
Montaj
Vertical
Volum [Litri]
50
Clasa de eficienta
C
Diametru [mm]
386
Timp necesar pentru încălzire Δt 45K (15 - 60℃)
1:18
Profil de golire
M
Consum anual de electricitate AEC [kW/h]
1402
Tensiune [V]
230
Putere nominală [W]
2000
Inaltime [m]
0.803
Latime [m]
0.386
Adancime [m]
0.412
Masa [kg]
17.40
Find similar

Fisa tehnica TESY (Fisa_tehnica_TESY-GCV-50-38-20-B11-TSR.pdf, 567 Kb) [Descarcare]

Manual TESY (Manual_TESY.pdf, 1,275 Kb) [Descarcare]

Nu sunt recenzii

  • Pinterest
Te-ar putea interesa si...
  • Cele mai cautate
  • Populare
Livrare sigura si rapida

Livram pe tot teritoriul Romaniei

Service autorizat si Garantie

Oferim garantie si service pentru toate produsele vandute

Retur produse 14 zile

Aveti posibilitatea de returnare produs in 14 zile