Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
0 Your Cos produse

Boiler electric BiLight SLIM 30, GCV 303512 B11 TSR, Tesy, 30L, 1200W

 Boiler electric BiLight SLIM 30, GCV 303512 B11 TSR, Tesy, 30L, 1200W, fig. 1

Clic pentru a mari imaginea

342.90 Lei

Disponibilitate: 10 zile lucratoare de la comanda

Dipet
+
Compare
GCV 303512 B11 TSR

Seria BiLight de la Tesy

 

Boilerele din seria BiLight de la Tesy au fost dezvoltate in conformitate cu cele mai inalte standarde europene de siguranta si cerinte de calitate. Tehnologia moderna de acoperire cu sticla ceramica a rezervorului de apa garanteaza o protectie fiabila la coroziune si un grad ridicat de puritate a apei, garantand o durata mare de viata a rezervorului de apa fara a modifica compozitia fizica, chimica si biologica a acesteia.

Utilizand materiale de inalta calitate si tehnologii inovatoare, gama de boilere BiLight de la Tesy asigura o productie constanta de apa calda menajera, cu un consum redus de energie electrica. Datorita designului sau elegant, Tesy BiLight se incadreaza perfect in orice interior.


Caracteristicile produsului:

 

Efectul de PISTON - Boilerele BiLight de la Tesy sunt echipate cu un nou tip de duza pentru apă rece. Designul sau unic faciliteaza amestecarea rapida a apei din interiorul rezervorului. Apa rece introdusa ramane pe fundul rezervorului si impinge usor apa fierbinte in partea de sus, creand efectul de PISTON, ceea ce asigura o cantitate cu pana la 15% mai mare de apa calda.

Comutatorul BiLight - Comutatorul de alimentare BiLight are doua moduri de functionare, indicate prin schimbarea culorii indicatorului luminos. Culoarea rosie indica incalzirea apei iar schimbarea in albastru arata ca a fost atinsa temperatura setata iar apa este gata de folosire.  

Eficienta energetica sporita - Boilerele BiLight de la Tesy  au o eficienta  energetica mai mare, obtinută prin eliminarea puntii termice dintre rezervor si consola de montare.

Termostat usor accesibil - Boilerele au in componenta lor un termostat ușor de utilizat, cu control de precizie a temperaturii apei, precum și a căldurii. Termostatul dispune si de protectie la supratensiune electrica, prin izolatia de inalta eficienta realizata din poliuretan extrudat. Treptele de setare a temperaturii sunt marcate in relief, pentru a oferi o utlizare usoara persoanelor cu deficiente de vedere.

 

Elementul de incalzire – este fiabil si in conformitate cu standardele europene de calitate.

Functie de protectie impotriva inghetului - Boilerele BiLight de la Tesy sunt prevazute cu o functie de protectie impotriva inghetului.

Izolatie cu densitate mareBoilerele de la Tesy au o grosime a izolatiei de 18 mm, ceea ce micsoreaza considerabil pierderile de caldura si conduce la economii importante de energie electrica.Generale

Brand:
Tesy

Caracteristici Boilere

Tip Constructiv:
Boiler electric
Montaj:
Vertical
Volum [Litri]:
30
Clasa de eficienta:
C
Diametru [mm]:
353
Timp necesar pentru încălzire Δt 45K (15 - 60℃):
1:18 h:min
Profil de golire:
S
Consum anual de electricitate AEC [kW/h]:
571
Tensiune [V]:
230
Putere nominală [W]:
1200
Inaltime [m]:
0.557
Latime [m]:
0.353
Adancime [m]:
0.380
Masa [kg]:
10.9

Fisa tehnica TESY-GCV-30-35-12-B11-TSR (Fisa_tehnica_TESY-GCV-30-35-12-B11-TSR.pdf, 567 Kb) [Descarcare]

Manual TESY (Manual_TESY.pdf, 1,275 Kb) [Descarcare]

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Livrare sigura si rapida

Livram pe tot teritoriul Romaniei

Service autorizat si Garantie

Oferim garantie si service pentru toate produsele vandute

Retur produse 14 zile

Aveti posibilitatea de returnare produs in 14 zile