Aparat de aer conditionat Bosch Climate CL4000iU W 53 E + CL4000i 53 E, 18000 BTU/h, cu unitate interioara de culoare alb natural

Scrie o recenzie
CL4000iU W 52 E + CL4000i 52 E
4,160.50 Lei
(TVA inclusa)

Cu precomanda

+
Dipet
0743 224 209

Elegant, versatil și silențios, special creat pentru tine!

Bosch Climate 4000i este un aparat de aer condiţionat ce beneficiază de tehnologia DC Inverter şi funcţionează atât în regim de răcire, cât şi de încălzire.

Datorită tehnologiei cu inverter, Climate 4000i asigură în permanenţă un consum redus de energie electrică. Pentru aceasta, inverterul îşi adaptează automat şi în permanenţă nivelul de putere. Funcţia ECO, consumul redus de energie electrică în regimul stand-by şi temporizatorul sunt caracteristici suplimentare care permit controlul costurilor pentru energia electrică. În plus, filtrul de înaltă densitate şi filtrul BIO optimizează calitatea aerului din locuinţa dumneavoastră. Astfel, Climate 4000i nu asigură doar un grad înalt de confort în locuinţa dumneavoastră, ci contribuie şi la crearea unui mediu sănătos la dumneavoastră acasă.

Beneficii pentru utilizator:

  • Design atractiv, cu un necesar redus de spaţiu
  • Optim atât pentru apartamente, cât şi pentru locuinţele uni şi multifamiliale
  • Răcire fiabilă chiar şi la temperaturi exterioare ridicate de până la +50 °C

Aparat de aer conditionat Bosch Climate 4000i dispune de caracteristici principale remarcabile

Acoperirea anticoroziune a schimbatorului de caldura - ofera rezistenta impotriva actiunii aerului sarat, a ploii si altor elemente corozive, previne eficient inmultirea bacteriilor si imbunatateste eficienta termica

Modul Sleep - personalizarea temperaturii din camera pe timpul noptii

Modul Turbo - pentru atingerea rapida a temperaturii dorite

Functia Follow Me - masurarea temperaturii din incapere cu senzorul de pe telecomanda, in loc de cel din unitatea interioara

Functia Wind Avoid Me - reglarea directiei aerului  pentru a evita sa bata asupra utilizatorului

Functia Anti-cold Air - previne insuflarea aerului rece cand se da drumul la aparat in regim de incalzire

Temporizator pentru 24h - permite programarea timpului de pornire sau oprire automata

Modul ECO - functionare pentru 8 ore in mod economic, cu un consum de energie de 60% fata de functionarea in regim conventional

Schimbarea treptei de putere - pentru functionarea la capacitate de 50%, 75% si 100%, pentru economisirea energiei

Baleiere 3D - pentru controlul directiei clapetelor verticale si orizontale

Auto-baleiaj - pentru distribuirea aerului rece/cald pe suprafata maxima

Auto-restart - in cazul unei pene de curent, aparatul porneste automat la restabilirea alimentarii electrice, pe setarile curente

Afișaj LED - pentru afisarea temperaturii pe unitatea interioara

Functie de dezumidificare - elimina excesul de umiditate din aer

Functia Mute - dezactiveaza semnalele acustice si afisajul noaptea

Modul silentios - reduce zgomotul unitatii interioare pana la 20 dB(A)

Filtru bio - retine particulele fine de praf si neutralizeaza bacteriile, ciupercile si microbii

Filtru cu catalizator rece - indeparteaza eficient formaldehida si alti compusi organici volatili si mirosuri neplacute

Filtru cu ionizare - elibereaza in aer ioni pozitivi si negativi, care inconjoara si ucid bacteriile si le transforma in molecule de apa inofensive, folosind reactii chimice

Functie de Auto-curățare - dupa oprirea echipamentului, unitatea de interior continua sa functioneze intr-un mod special pentru a usca evaporatorul, pentru a preveni aparitia bacteriilor si mucegaiului

Functia de memorare a pozitiei clapetei - la pornirea unitatii, permite revenirea clapetei orizontale la ultima pozitie setata

Functia de Auto-diagnoză - la aparitia unei defectiuni, aparatul se opreste automat si afiseaza codul de eroare corespunzator

Detectarea scurgerilor de agent frigorific - unitatea se opreste si afiseaza eroarea, pentru protejarea compresorului

Functie anti-îngheț - mentine temperatura camerei peste 8℃ si previne inghetul atunci cand casa nu este ocupata in timpul iernii

Wi-Fi optional - permite controlul aparatului prin intermediul aplicatiei Bosch HomeCom Easy de pe smartphone

Funcția- SLEEP MODE

Un somn liniștit în fiecare noapte!

Funcția de repaus - SLEEP MODE - poate fi setată de utilizator direct din telecomandă, în vederea personalizării temperaturii din cameră, plecând de la premisa că nevoia de confort în timpul nopții este diferită de cea din timpul zilei. Aceasta poate fi activată atât în modul de răcire, cât și de încălzire. 

Funcția - Turbo

Căldură mare în casă? Funcția Turbo este soluția!

Modul TURBO, care poate fi accesat direct din telecomandă, este de mare ajutor pentru atingerea rapidă a unei temperaturi confortabile.

Prin această funcție, aparatul de aer condiționat mărește capacitatea de răcire / încălzire, ajutând astfel la atingerea temperaturii dorite în cel mai scurt timp.

În modul de răcire, aparatul va reveni la setarea anterioară după 30 minute de funcționare cu funcția TURBO.

Funcția - Follow me

Asigură-ți confortul și temperatura necesară, exact în zona în care te afli!

Follow me este caracteristica disponibilă la Climate 4000i, prin care se activează senzorul de temperatură încorporat în telecomandă. La utilizarea funcției Follow me, aparatul menține temperatura în funcție de zona în care se află telecomanda, nu în funcție de cea din zona în care se află unitatea internă.

   Funcția  Follow me NU  este activată                                                                                                                                                                                                                                                                                      Funcția  Follow me este activată   

Filtru - BIO

Pentru o vară fără compromisuri!

Filtrul BIO reţine particulele fine de praf aflate în suspensie şi neutralizează bacteriile, ciupercile şi microbii. Enzima biologică conținută de acest filtru distruge bacteriile, eliminându-se astfel problema repopulării. 

Filtru cu ionizare (doar pentru Climate 4000i)

Filtru cu ionizare  eliberează în aer ioni pozitivi și negativi, care înconjoară și ucid bacteriile și le transformă în molecule de apă inofensive folosind reacții chimice. Filtrul super ionizator sterilizează aerul interior pentru sănătatea dumneavoastră.

Funcția – Timer

Căminul tău te va întâmpina cu un climat răcoros!

 Funcţia TIMER permite programarea automată a timpilor de pornire şi oprire, direct din telecomandă.

Vrei ca aparatul de aer condiționat să pornească înainte de a ajunge acasă? Selectează corespunzător utilizând butonul TIMER ON, fiecare apăsare a tastei mărind perioada de temporizare în pași de 30 min.

Dar să închizi aerului înainte de a merge la culcare? TIMER OFF te va ajuta în acest sens.

Sau poate dorești să combini aceste funcții pentru a stabili un program de răcire / încălzire potrivit pentru tine? Este posibil și acest lucru, utilizând tastele TIMER ON și TIMER OFF!

 

Funcția - Auto-restart

Protecție și confort în cazul unei pene de curent!

AUTO-RESTART este ideală în cazul întreruperii alimentării electrice, aparatul de aer condiţionat memorând toate setările şi refăcându-le automat când revine alimentarea electrică. Sigur și confortabil!

 

Funcția - Anti-cold Air

 Gata cu aerul rece când ne dorim căldură!

 Funcția ANTI-COLD AIR este extrem de utilă în modul de funcționare pe încălzire. Pornirea echipamentului și turația ventilatorului depind de temperatura schimbătorului de căldură al unității interioare. Această funcție previne descărcarea în cameră a unui flux de aer rece și, astfel, evită crearea unui disconfort utilizatorului.

 

Funcția - AUTO-BALEIAJ

Climat plăcut prin distribuția uniformă a aerului!

Funcția de AUTO-BALEIAJ asigură distribuţia mai bună, uniformă, a fluxului de aer prin direcționarea pe verticală (sus-jos) a deflectoarelor aparatului, asigurând diferențe de temperatură minime între diferitele zone ale camerei.

Performanță -15   / +50 

Performanță chiar și la -15 °C!

Aparatele de aer condiționat Bosch oferă căldură, la performanțe optime, chiar și la temperaturi exterioare de până la -15°C.

Performanță chiar și la +50 °C!

Vei beneficia de răcire eficientă chiar şi la temperaturile exterioare foarte ridicate, din timpul verii, de până la 50°C.

Funcția - Auto-Curățare

Menține aerul curat în cameră!

Funcția Auto-Curățare previne apariția bacteriilor și mucegaiului. După oprirea echipamentului, unitatea de interior continuă să funcţioneze într-un mod special pentru a usca evaporatorul, menţinându-l curat şi într-o stare de funcţionare optimă.

Funcția – Dezumidificare

Înlătură umiditatea suplimentară din aer!

Funcția DEZUMIDIFICARE este benefică atunci când dorim eliminarea umidității în exces pentru creșterea confortului personal. Această setare adaptează umiditatea din aer la nivelul optim, fără a activa funcția de răcire, economisind astfel energia electrică.

Funcția – Display digital

Afișaj digital elegant cu LED!

Unitatea de aer condiționat este echipată cu un AFIȘAJ DIGITAL elegant, intuitiv și lat, cu informații ușor de vizualizat despre setările echipamentului.

Funcția - Baleiere

Cu funcția Baleiere 3D, puteți controla cu precizie direcția clapetelor verticale și orizontale ale aparatului de aer condiționat. Elementul de ieșire direcțională a aerului se deplasează automat pentru a direcționa fluxul de aer către fiecare colț al camerei sau pentru a avea o temperatură omogenă a aerului în cameră. 

Funcția - ECO

Economisește inteligent!

Activând funcția ECO vei face o economie de energie de până la 60%, păstrând însă confortul termic în zilele călduroase de vară.

 

Funcția – memorarea pozitiei jaluzelei

Convenabil și inteligent!

Funcție de MEMORARE A POZIȚIEI JALUZELEI: aparatul de aer condiționat reține ultima setare a jaluzelei și va reveni în aceeași poziție la pornirea echipamentului.

 


Generale
Brand
Bosch
Caracteristici Aparate de aer conditionat
Capacitate nominala de racire [kW]
5.3
Capacitate nominala de racire [BTU/h]
18000
Clasa de eficienta energetica in regim de racire
A++
Dimensiuni unitate interioara LxlxH [mm]
965x319x239
Culoare unitate interioara
alba
Agent frigorific
R32
Alimentare electrica (tensiune/frecventa/faze) [V/Hz/~]
230/50/1~
Dimensiuni unitate exterioara LxlxH [mm]
890x673x342
Find similar

Instructiuni instalare (Climate_4000i_Instructiuni_instalare_ro.pdf, 2,887 Kb) [Descarcare]

Instructiuni utilizare (Climate_4000i_Instructiuni_utilizare_ro.pdf, 940 Kb) [Descarcare]

Nu sunt recenzii

  • Pinterest
Te-ar putea interesa si...
  • Cele mai cautate
  • Populare
Livrare sigura si rapida

Livram pe tot teritoriul Romaniei

Service autorizat si Garantie

Oferim garantie si service pentru toate produsele vandute

Retur produse 14 zile

Aveti posibilitatea de returnare produs in 14 zile