Aeroterma pentru medii corozive si umede Elektra ELC933, 9kW, Frico Suedia

Scrie o recenzie
ELC933
12,834.50 Lei
(TVA inclusa)

Cu precomanda

+
Dipet
0743 224 209

Aerotermele Elektra sunt create special pentru medii solicitante (medii corozive, zone cu potential de incendiu, pentru incaperi care necesita temperaturi ridicate, la bordul navelor si platformelor marine).

Utilizare
Aerotermele Elektra sunt produse de Frico din materiale de inalta calitate, pentru a putea functiona in parametrii optimi in cele mai exigente medii. Acest tip de aeroterma a fost adaptata tuturor cerintelor mediilor speciale si astfel modelele aerotermei Elektra pot fi utilizate atat in medii corozive si in zone cu potential de incendiu, cat si in industria offshore. Aerotermele Elektra C, V si H sunt create pentru a fi folosite in principal pentru pozitie fixa, in timp ce aeroterma Elektra F este utilizata ca aeroterma portabila.

Confort
Aerotermele Elektra de la Frico sunt extrem de silentioase si ofera o incalzire rapida si confortabila. Acestea reusesc sa aduca confortul in medii cu cerinte speciale.

Functionarea aerotermelor
Aerotermele Frico sunt durabile si incalzesc repede si eficient la costuri mici. Instalarea simpla si intretinerea minima reduc de asemenea costurile si riscul de avarii.

Design
Aerotermele Elektra au un design modern cu o carcasa exterioara din otel inoxidabil, grile si suporturi de montaj rosii. Suportul de montaj poate fi rotit, ceea ce face ca aerotermele Elektra C, V si H sa poata fi utilizate de asemenea ca aeroterme portabile.

Specificatii tehnice
Aerotermele Elektra sunt disponibile in 4 variante:

- Aeroterma Elektra C este destinata mediilor corozive si cu umiditate mare si se monteaza, de exemplu, in spalatorii si canalizari. Carcasa exterioara este din tabla de otel rezistenta la acizi. IP65.
- Aeroterma portabila Elektra F are elementi cu temperaturi scazute si de aceea este aprobata pentru a fi utilizata in zone cu potential de incendiu, de exemplu in ateliere de tamplarie si cladiri agricole. IP65.
- Aeroterma Elektra V este proiectata sa reziste vibratiilor de pe nave si de pe platformele maritime si are omologare de la Det Norske Veritas. Este de asemenea disponibila in varianta 440V/60Hz. IP44.
- Elektra H este proiectata pentru incaperi care necesita temperaturi inalte, de pana la 70ºC, de exemplu camere de uscare. IP44.
Pentru montarea pe perete, aerotermele Elektra C/V/H sunt prevazute cu suporti cu inclinare fixa de 10° in jos, pentru obtinerea unui nivel maxim de confort. Aceastea pot deveni portabile datorita suporturilor de perete care pot fi montate in alta pozitie, pentru sprijinirea aerotermei pe pardoseala. Aerotermele Elektra sunt echipate cu cablu electric de 1,8 m lungime. Modelul Elektra F are si stecher CEE.
Aerotermele Elektra au o carcasa exterioara din otel inoxidabil (aeroterma Elektra C are carcasa rezistenta la acizi). Grilele si suporturile pentru pereti: RAL 3020 (rosu).

Optiuni de control
Aerotermele Elektra H au un termostat integrat cu un interval de functionare 0...+70ºC, celelalte modele au termostate integrate cu intervalul de functionare intre 0...+35ºC. Capacitatea de incalzire poate fi selectata utilizand butonul de selectare a puterii prevazut pe aeroterma sau pe un panou de control extern.

Aerotermele Elektra C/Elektra V

Aerotermele Elektra C/Elektra V pot fi reglate utilizand un panou de control extern cu termostat integrat ( 0...+35ºC) pentru control la distanta, de exemplu cand sunt instalate pe perete la inaltime.

  • ELSRT, panou de control, controleaza o unitate
  • ELSRT4, panou de control, controleaza pana la 4 unitati

Aeroterma Elektra H

Aceasta aeroterma poate fi reglata utilizand un termostat extern.

  • ELRT, termostat de camera
Generale
Brand
Frico
Caracteristici Aeroterme
Putere [kW]
9
Tipul aerotermei
  • De perete
Trepte de putere [kW]
0/4.5/9
Δt [Grade C]
25
Tensiune aeroterma [V]
230V3~
Intensitatea [A]
13.2
Debit de aer [m3/h]
1000
Nivel de zgomot aeroterma [dB(A)]
55
H*W*D [mm]
445*375*430
Clasa de protectie
IP65
Find similar

Fisa tehnica ELC933 (Product_leaflet_Elektra.pdf, 526 Kb) [Descarcare]

Declaratie de conformitate (Declaration_of_Conformity.pdf, 222 Kb) [Descarcare]

Nu sunt recenzii

  • Pinterest
Te-ar putea interesa si...
  • Cele mai cautate
  • Populare
Livrare sigura si rapida

Livram pe tot teritoriul Romaniei

Service autorizat si Garantie

Oferim garantie si service pentru toate produsele vandute

Retur produse 14 zile

Aveti posibilitatea de returnare produs in 14 zile