Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
0 Your Cos produse

Ventiloconvectoare

Promotii
     
40 Per pagina

Ventiloconvectoarele sunt echipamente utilizate pentru răcirea sau încălzirea încăperilor, asigurând astfel o climatizare completă a spaţiului în care sunt montate. Sunt prevazute cu un ventilator, care răspândeşte eficient aerul răcit sau încălzit în cameră, realizând un mediu confortabil într-un interval scurt de timp.

Ventiloconvectoarele pot fi verticale carcasate pentru montare pe perete sau pardoseală, ventiloconvectoare pentru racordare la tubulatură montate în plafonul fals, ventiloconvectoare carcasate montate aparent pe plafon şi de tip casetă. Silenţioase, uşor de întreţinut şi cu un consum scăzut de energie, ventiloconvectoarele sunt ideale pentru climatizarea atât a spaţiilor de birouri, a camerelor de hotel, a clinicilor medicale, a restaurantelor, cât şi a locuinţelor particulare, asigurând un climat confortabil pe tot parcursul anului.