Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
0 Your Cos produse

Recuperatoare de caldura aer/aer

Recuperatoarele de căldură asigură ventilaţia în spaţiile rezidenţiale şi comerciale, clădiri de birouri, şcoli, restaurante, recuperând o parte din căldura din aerul evacuat. Recuperatoarele de căldură în flux încrucişat de la firma Brofer Italia sunt prevăzute cu ventilatoare EC de înaltă eficienţă, cu filtre de aer clasa G4 şi un schimbător de căldură aer – aer de eficienţă ridicată, de până la 90%. Anumite modele au carcasa izolată fonic. O parte din recuperatoare sunt prevăzute cu clapetă de by-pass acţionată de servomotor, cu protecţie antiîngheţ sau au schimbătoare de căldură hexagonale, cu suprafaţă mare de schimb de căldură, pentru o eficienţă sporită. Toate modelele pentru uz rezidenţial se livrează cu variatoare de turaţie pentru ventilatoare.

Beneficiile ventilaţiei cu recuperarea căldurii din aerul evacuat sunt: asigurarea introducerii permanente a aerului proaspăt în încăpere, evitarea pierderilor de aer tratat reducând astfel costurile de răcire vara şi încălzire iarna, economie de energie, eliminarea permanentă a umidităţii şi prevenirea apariţiei mucegaiului, asigurarea unei ventilaţii silenţioase în întreaga locuinţă.

Filtre
Brand
  • Mai mult
Alimentare electrica