Mocheta dale Sky rosie Sintelon cod 775 - 82

Scrie o recenzie
775 - 82
Contactați-ne pentru un preț
in stoc

Mocheta dale produsă de Sintelon, parte a grupului Tarkett, reprezintă o soluţie modernă, durabilă şi confortabilă pentru pardoselile din spaţiile publice şi comerciale.

Mochetele sunt produse din materiale rezistente, care nu alunecă, sunt uşor de întreţinut, asigură o foarte bună izolare termică şi fonică iar dalele de diverse culori pot fi combinate între ele pentru a crea diverse aranjamente.


Structura mochetei:

  1. Suprafaţă din poliamidă
  2. Strat din fibre de poliester
  3. Material din acetat de vinil/etilen
  4. Pastă de PVC
  5. PVC reciclat

Dalele de mochetă Sintelon sunt elastice, uşor şi rapid de instalat, uşor de înlocuit şi au cea mai bună greutate din toate produsele similare, 4,7 kg/m2.

Mocheta reţine particulele de praf care se ridică în aer la deplasarea oamenilor în încăpere, previne dezvoltarea bacteriilor şi reţinerea umezelii, îmbunătăţind astfel calitatea aerului interior. Datorită dimensiunilor dalelor de 50x50 cm, materialul nu are tendinţa de curbare iar dalele pot fi înlocuite cu uşurinţă, pentru a crea modele personalizate în funcţie de preferinţe.

Plăcile au o rezistenţă ridicată la schimbările de temperatură, asigurând rezistenţa pardoselii pentru o perioadă îndelungată păstrându-şi, în acelaşi timp, aspectul pe toată durata utilizării.

Prezentare: 20 dale/cutie (5m2). Preţul este pe m2.

Mocheta%20rosie%20775-82.jpg?14975330782

Generale
Brand
Sintelon Serbia
Find similar

Nu sunt recenzii

  • Pinterest
Te-ar putea interesa si...
  • Cele mai cautate
  • Populare
Livrare sigura si rapida

Livram pe tot teritoriul Romaniei

Service autorizat si Garantie

Oferim garantie si service pentru toate produsele vandute

Retur produse 14 zile

Aveti posibilitatea de returnare produs in 14 zile