Parchet din lemn triplu stratificat, de stejar, cu placi cu 3 lamele, model Oak Tundra Loc 3s, Karelia Finlanda

Scrie o recenzie
Oak Tundra Loc 3S
Contactați-ne pentru un preț
in stoc

Preţul unitar este pe m².

Pardoselile din lemn de esență tare Karelia sunt fabricate în întregime din lemn autentic. Lemnul este un material viu, care se contractă și se extinde în funcție de anotimpuri și de schimbările climatice. Limitarea acestor mișcări naturale este esențială pentru structura plăcilor şi pentru materialul ramei. Structura în trei straturi lipite transversal a plăcilor Karelia previne efectiv mișcările naturale ale lemnului rezultate din umiditate. Aşezarea perpendiculară a plăcilor asigură stabilitatea dimensională, straturile anihilându-şi reciproc deformarea.

Structura%20parchet.jpg?1496842452410

1. Lac sau tratament cu ulei în 5 straturi

2. Strat de uzură din lemnul selectat

3. Strat intermediar realizat din lemn de conifere, cu fibra lemnoasă transversală în raport cu lemnul de suprafaţă

4. Capete de întărire pentru stratul intermediar

5. Strat de bază din conifere

Parchetul Karelia are un sistem de îmbinare care permite o instalare uşoară şi rapidă asigurând, în acelaşi timp, rezistenţa podelei.

Sistem%20de%20imbinare.jpg?1496838385261

Radiațiile UV afectează culorile podelelor din lemn de esență tare. Schimbările de culoare reprezintă un proces natural care apare pe suprafața plăcilor din lemn. Radiația nu afectează, totuși, lacurile sau straturile de acoperire cu ulei ale plăcilor.

Întreţinerea se face uşor prin aspirare şi curăţare cu un mop de microfibră uşor umezit şi prin utilizarea periodică a produselor profesionale pentru curăţarea lemnului.

Pardoselile deschise la culoare din stejar creează un spaţiu liniştit şi sofisticat, care pune în valoare mobila şi accesoriile din casă iar culoarea sporeşte luminozitatea încăperii. Stejarul este o esenţă din lemn de duritate medie, bine aclimatizată la mediul din România. Grosimea totală este de 14 mm, cu un strat de uzură de 3,5 mm, care permite până la 3 şlefuiri. Finisajul parchetului Oak Tundra 3s este din lac de trafic tratat UV, aplicat în 5 straturi. Produsul poate fi utilizat pe sistemele de încălzire în pardoseală.

Plăcile de lungime 2266 mm şi lăţime de 188 mm sunt formate din 3 lamele, cu aspect asemănător cu al parchetului cu lamele mici.

Oak_Tundra-1.jpg?1496838403179


Generale
Brand
Karelia Finlanda
Find similar

Nu sunt recenzii

  • Pinterest
Te-ar putea interesa si...
  • Cele mai cautate
  • Populare
Livrare sigura si rapida

Livram pe tot teritoriul Romaniei

Service autorizat si Garantie

Oferim garantie si service pentru toate produsele vandute

Retur produse 14 zile

Aveti posibilitatea de returnare produs in 14 zile